03.20. gerinc és új órák
Írta: Lelkes Judit
| 2020. 03. 20.

Akik a mai 18.00-ás gerincre jelentkeztek, azokat 17.55-kor hívom. Aki nem tapasztalja ezt és szeretne velünk lenni, az írjon messengeren és beteszem a csoportba.
Többen jeleztétek, hogy nincs otthon elég hely, így hamarosan elindítok egy “ülő-gerinctornát” is. (a végén azért álló gyakorlatok is lesznek benne) Ebben főleg a felső háti szakasz és a nyak mozgatása fog történni, sok-sok nyújtással. Természetesen ez nem csak annak lesz jó, akinek kevés a helye, hanem azoknak is ajánlom, akik sokat ülnek, hajlamosak a nyak- és a váll izmainak kötöttségére. Sőt, a váll fájdalmak enyhítése is végre elkezdődhet. Tudom, tudom, nem én találtam fel a spanyol viaszt, régi vágyatok ez az óra. 😀
És még valami. Stretching is indul a jövő héttől.

2020.01.26. kirándulás
Írta: Lelkes Judit
| 2020. 01. 22.

Remélem, nem felejtettétek el a vasárnapi kirándulást! Ahogy ez már lassan szokássá válik, egy könnyű, fóti kiruccanással kezdjük az évet, aminek része a Fáy Présházban egy kis evés, ivás, beszélgetés. (Természetesen ez kihagyható, ha valaki siet haza) a pontos útvonalat is írom hamarosan, de hogy ne járjunk úgy, mint két évvel ezelőtt, foglalnék helyet. Kérlek szépen írj, ha a legkisebb esélyt is látod rá, hogy jössz!
Ez az a kirándulás, amit tényleg mindenki bír!

Fáy Présház Étterem

Írta: Lelkes Judit
| 2020. 01. 07.

A héten minden óra az órarend szerinti időpontban lesz.
Csütörtökön alakot is formálunk is!!!!!!