Szakmai önéletrajz

Írta: Lelkes Judit
| 2019. 10. 24.

Lelkes Judit vagyok. 1987-ben végeztem az Egészségügyi Főiskola Gyógytornász képző szakán. Szakmámban kezdtem dolgozni, az újpesti Árpád kórház gyermek pszichiátriai osztályán. A következő állomás 1990-ben volt, amikor a Péterfy kórházba kerültem. Itt 20 évet dolgoztam.

A sport gyerekkorom óta kísér. Tornáztam, kézilabdáztam a Vasasban, sőt, még fociztam is, az akkor mindig bajnok László kórház csapatában. Hobbyból tanultam meg lovagolni, úszni, ping-pongozni, kosarazni, tollasozni. Nyáron biciklivel közlekedem. Mindig elgondolkodtatott az élsport és a gyógytorna közti rés. Talán ennek köszönhető, hogy 1997-ben elkezdtem órákat tartani a VII. kerületi Alakformáló Lady Klubban. Később üzletvezető lettem. Itt született meg bennem egy saját terem gondolata, amit 2003-ban sikerült is megvalósítanom.

Nagyon fontosnak tartom, hogy lépést tudjak tartani vendégeim igényeivel, a gyógytorna és a fitnesz fejlődésével. 2005-ben végeztem el az International Wellness Institut személyi edző, 2009-ben a Wellnes és SPA Manager szakát, majd 2010-ben a Preventív gerinc és stretching tanfolyamot. Közben 2006. novemberében Meditatív Aerotréning oktató lettem. 2011-ben elvégeztem a K-Active terapeuta kurzust, így a kezeléseseket, edzéseket ki tudom egészíteni ezzel az igen hatékony módszerrel. 2011. végén részt vettem G-flex tovább képzésen, ami egy új, rendkívül hatékony fitness eszköz használatát teszi lehetővé, valamint a “Speciális edzésmódszerek a testépítésben” című kurzuson. Utóbbi eredményeképpen segítségedre tudok lenni abban, hogy még jobb testi felépítésre tegyél szert irányításom mellett.

Ma népbetegségnek számítanak a gerinc különböző megbetegedései. Szeretnék ezek kezelésében minél szakszerűbben részt venni, így 2013-ban Schrott terapeuta lettem, majd 2017-ben részt vettem Bene Máté, A gerinc fitneszterápiája című workshopon. 2019 nyarán: jóga és pilates a rehabilitációban, majd ősszel egy újabb Bene Máré kurzus: “Haladó gerinces továbbképzés”

Nekem életem a mozgás. Fizikai edzettségem, egészségem mellett megtaláltam a test és a lélek harmóniáját. Abban szeretnék segítségedre lenni, hogy ez neked is sikerüljön.